Projecten

2 MAKE LIFE EASIER

Hijsinstallaties

werkzaamheden

Op de fotos hieronder is het Heavy Duty Lift te zien, hierna te noemen H.D. L systeem. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt het systeem gebruikt voor het hijsen van buisrailsystemen, teeltgoten en lange liggers. Dit systeem kan bij verschillende teelten gebruikt worden en is populair bij de biologische teelt in landen als Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Het systeem is zo ingericht, dat het zich geschikt maakt voor het wisselen van de teelt in de volle grond. Het systeem kan in zijn geheel opgehesen worden, waardoor de grond kan worden ontsmet om vervolgens het weer gereed te maken voor de volgende teelt.

Email ons:

BBG@caiway.net

Bel ons: 06 83228025

    06 38420392

Het systeem wat onder ander geschikt is voor lelys is hieronder op de foto te zien. Het systeem hangt boven de teeltbakken. Tijdens het oogsten van de bloemen is het noodzakelijk dat er meerdere keren door de paden gelopen wordt. Daardoor is er gekozen voor korte hijsliggers.

Hier is een voorbeeld weergegeven waarbij de hijsinstallatie voor Chrysanten en of Lysianthus gebruikt wordt. Voor beide teelten is het een dubbel systeem. Dit houd in dat zowel de verwarmingsbuizen als het steungas worden geïntegreerd in het systeem. Hierdoor kunnen ze op de gewenste hoogte gebracht worden.

De foto hieronder geeft een beeld weer waarvoor de groeibuisinstallatie gebruikt wordt. Dit is voor onder ander het op hoogte brengen van verwarmingsbuizen voor een optimaal klimaat voor de planten. De groeiverwarming kan ook toegepast worden in de groenteteelt. Dit kan zijn tussen het gewas van paprika’s, tomaten en aubergines.